NIEUWJAARSRECEPTIE 2017 VOOR DE LEDEN VAN ARTE FALCO

op Open Zondag 8 januari 2017

Beste vrienden van Arte Falco, zoals naar goede gewoonte op de eerste zondag van het nieuwe jaar nodigen de bestuursleden van Arte Falco u weer uit om samen met de grote familie van de leden van onze vereniging de beste nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Wij willen onze leden als dank voor hun steun aan Arte Falco in het verleden ook nu weer verwelkomen met een feestelijke receptie met hapjes en drankjes in de kapel en wij hopen daarbij natuurlijk dat u ons ook in dit nieuwe jaar 2017 zult blijven steunen met uw lidmaatschap. Zonder uw geldelijke steun is het immers moeilijk om het hoofd boven water te houden en zonder uw morele steun kunnen wij ook niet verder.

De deuren gaan open om 14u00 en de receptie start om 15u00 met een feestelijke heildronk en een speechke van de voorzitter.

De steunende leden die hun kunstattentie van 2015 nog niet hebben afgehaald kunnen die nog komen afhalen op de nieuwjaarsreceptie of na afspraak.

Als u aanwezig wil zijn dan zouden wij u willen verzoeken om ons een seintje te geven per mail of per gsm of via een reactie op deze site.

mail: arte-falco@skynet.be of arch.a.nielandt@skynet.be

tel: 03/321 83 86

gsm (Sonja Michiels): 0475/77 57 14  gsm (Albert): 0476/80 36 71

Met de beste wensen voor een gelukkig, gezond en artistiek nieuw jaar 2017

Namens het bestuur van galerie Arte Falco vzw

Luc Grenné, Albert Nielandt, Kristina Smidts, Sonja Michiels, Hilde Bonnaerens, Luc De Backer.